2 Mart 2010 Salı

Heyecanlıyım!

Her yeni sayfa açıldığı zaman içimde tarif edilmez bir heyecan duyuyorum. Bu günde o günlerden bir tanesi.
Yeni bir başlangıç, yeni umutlar, merak, bir şeyi yaratabilmenin ve onu hayata geçirebilmenin gururu, biraz karın ağrısı, biraz düşünce. Tüm bu duyguların yanı sıra anlamsız bir huzur hissi.
Bugün en sonunda hafta sonu babası projesini başlatmak için düğmeye basıyorum.
Umarım kendi çocukları için, benim kendi çocuklarıma hissettiğim  gibi hisseden babaların ve hatta aynı durumdaki annelerin, zevk alabildiği harika hafta sonları geçirebiliriz.
Rıza


Çocukları ile sadece hafta sonlarını geçirmek zorunda olan babalar için…


Çocuklarımız ilk dünyaya geldiği zaman onlarla en güzel zamanları geçireceğimizi düşünmüştük. Büyümelerini görmek, ilk attıkları adımlara tanık  olmak, ilk balığı beraber yakalamak, ilk kağıttan uçağı yapmak, ilk kelimelerini okumalarını dinlemek, ilk aşklarını bizimle paylaşmalarını ve daha bir sürü güzel şeyi beraber yapacağımızı düşünmüştük.
Simdi onlar ile geçirebildiğimiz sadece hafta sonlarımız kaldı. Her hafta sonunu sayar olduk. Çocuklarımız ile birlikte geçireceğimiz o kısacık iki gün boyunca daha iyi nasıl vakit geçirebileceğimizi düşünüp planlar yaptık. Planlarımızın bazılarını uygulayabildik, bazı haftalar ise yapacak hiçbir şey bulamadık, biraz panikledik. En sonunda da bir alış veriş merkezinin içinde buluverdik kendimizi. Zaman geçirmekten öte, zaman öldürmeye çalışır olduk.
www.haftasonubabası.com  sitesini yaratırken, öncelikle babalar ve çocukların kısıtlı zamanlarını birbirleri ile olan ilişkilerini kuvvetlendirebilmek, AVM’ler ve fast-food yemeklerin dışında da yapılabilecek hem eğlenceli, hem eğitici bir çok aktivitenin beraberce yapılmasına olanak sağlayan organizasyonlar düzenlemek,  duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak,  grup halinde yapılınca eğlenilecek ortamları yaratmak, bazen ihtiyaç duyduğunuz ama ulaşmakta zorlandığımız bilgileri sizlerle paylaşmak istedim.
www.haftasonubabasi.com sizlerle büyüyecek, sizlerin öneri ve görüşleri doğrultusunda şekillenecek,  sizlerin ve çocuklarınızın katılımı ile belki de dünyada örneği çok az olan bir topluluk oluşturacak.
Şu anda test yayını olarak başladığımız sitemizde etkinlik programı hazırlıklarımız devam ediyor. Mart ayı ortalarından itibaren sizlere bol eğlence ve dolu dolu hafta sonları sunacağız.
Hafta sonunu çocukları ile geçirmek zorunda olan tüm anneler de grubumuza katılabilirler.

Hiç yorum yok: